logo-mini

El Consell d’Eivissa, en col·laboració amb Fundación ECOLEC i Recyclia

El Consell d’Eivissa, en col·laboració amb Fundación ECOLEC i Recyclia

La campanya, promoguda pel Consell d’Eivissa i les entitats gestores de residus Ecolec i Recyclia, té l’objectiu de transmetre informació senzilla sobre les obligacions i els drets dels distribuïdors d’aparells elèctrics i electrònics d’Eivissa en la gestió de residus d’aparells elèctrics i electrònics (RAEE).

L’acció principal de la campanya és la visita que un tècnic expert en residus farà a 40 punts de venda d’aquest tipus d’aparells per transmetre’ls de la manera més directa possible la informació que, com a professionals de la distribució, han de conèixer sobre el Reial decret 110/2015 sobre RAEE. A més d’aquesta formació, les botigues rebran material divulgatiu per informar els seus clients i animar-los a reciclar els seus RAEE: fullets, rètols i un pin per a la solapa.

Per facilitar la tasca a les botigues, el tècnic oferirà la instal·lació d’un contenidor específic per recollir els RAEE dels seus clients i comptar, de manera totalment gratuïta, amb un servei de recollida periòdica d’aquests residus.

[Ver más]

 


Comments are closed.