logo-mini

El Consell posa en marxa una campanya d’informació sobre el reciclatge d’aparells elèctrics i electrònics

El Consell posa en marxa una campanya d’informació sobre el reciclatge d’aparells elèctrics i electrònics

Medio: noudiari.es
Periodista: redacción
Fecha: 20/12/2016

El Consell d’Eivissa, en col·laboració amb Fundación ECOLEC i  Recyclia, posa en marxa una campanya d’informació a punts de  venda sobre el reciclatge d’aparells elèctrics i electrònics. La campanya, promoguda pel Consell d’Eivissa i les entitats  gestores de residus Ecolec i Recyclia, té l’objectiu de transmetre informació senzilla sobre  les obligacions i els drets dels distribuïdors d’aparells elèctrics i electrònics d’Eivissa en la  gestió de residus d’aparells elèctrics i electrònics (RAEE).

[Ver más]

http://www.noudiari.es/2016/12/el-consell-posa-en-marxa-una-campanya-dinformacio-sobre-el-reciclatge-daparells-electrics-i-electronics/


Comments are closed.